WANDERissa aloittanut lisää asiantuntijoita

7.3.2023Petra O'RourkeUutiset

Tutkimuskeskus WANDERissa on alkanut uusia projekteja, ja sen myötä on syntynyt tarve lisäosaamiselle. Osaamista on hankittu rekrytoimalla kolme uutta tutkijaa.

Pöydän ympärillä on ihmisiä tekemässä töitä.

Lähikuvassa Janika Kanto.Tutkija Janika Kanto

Valmistuin kesällä 2022 Satakunnan ammattikorkeakoulusta ympäristötekniikan insinööriksi. Kiinnostuin opintojeni aikana erityisesti vettä koskevista aiheista, ja tein opinnäytetyöni talousvesikaivoihin liittyen. Päädyin tätä kautta WANDERille, jossa laajennan osaamistani sisätilan hygienialla. Toivon pääseväni kehittymään tutkijana ja projektityöntekijänä ja tuovani myös jotain uutta ja arvokasta tutkimuskeskukselle. On hienoa olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa!

 

 

Lähikuvassa Elle-Maria Peltomäki.Projektityöntekijä Elle-Maria Peltomäki

Olen Elle-Maria Peltomäki. Valmistun kevään aikana SAMKista ympäristötekniikan insinööriksi, ja kirjoitan juuri lopputyötäni. Erityisesti veteen, sen laatuun ja sisätilan hygieniaan liittyvät asiat alkoivat kiinnostamaan opintojen loppuvaiheessa, joten tämän vuoksi olin kesän 2022 harjoittelussa WANDERilla. Tämän jälkeen mahdollisuus jatkaa töitä WANDERilla aukesi, joten syyskuussa 2022 aloitin työt projektityöntekijänä. Tässä työssä oppii jatkuvasti uutta, ja mielenkiinnolla odotan mitä tulevaisuus täällä tuo tullessaan.

 

Lähikuvassa Jussi Tamminen.Tutkija Jussi Tamminen

Olen Jussi Tamminen ja valmistunut LUT-yliopistosta ensimmäisen kerran kemiantekniikan diplomi-insinööriksi. Toisen kerran valmistuin kemiantekniikan tohtoriksi tammikuussa 2023. Olen aiemmin työskennellyt pääasiassa metallien neste-nesteuuton, ioninvaihdon ja kiinteä-nesteaineuuton parissa. Väitöskirjani liittyi kuparin neste-nesteuuton aineensiirron tehostamiseen. Olen nyt aloittanut tutkijana SAMKissa ja toivoakseni voin tuoda uudenlaisia näkökulmia WANDERin tutkimushankkeisiin.

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Lue lisää: