Älykäs terveysturvallinen rakentaminen -seminaari oli onnistunut

2.10.2023Janika KantoUutiset

Elokuussa järjestettiin Tutkimuskeskus WANDERin ensimmäinen vuotuinen seminaari/webinaari, jonka teemana oli tänä vuonna Älykäs terveysturvallinen rakentaminen. Seminaariin oli myös yhdistetty TERVA-hankkeen loppuseminaari, jossa esiteltiin hankkeen tulokset. Puhujina oli tutkimuskeskuksen oman väen lisäksi ulkopuolisia asiantuntijoita sekä yrityksiä, joilla on osaamista sisätilan hygieniasta. Seminaari keräsi yhteensä 66 osallistujaa.

Kuvassa Merja Ahonen esiintyy seminaarissa yleisön edessä.

Pienistä teknisistä ongelmista huolimatta seminaari oli onnistunut ja etäyhteydelläkin osallistuneet pääsivät hyvin mukaan. Päivän aikana kuultiin WANDERin tekemästä tutkimuksesta ja käynnissä olevista hankkeista. Lisäksi vierailevilla asiantuntijoilla oli esityksiä sisätilan hygieniasta terveydenhuollossa, legionelloista vesijärjestelmissä, nanokuplista ja tulevaisuuden desinfiointiratkaisuista. Iltapäivän TERVAn osuudessa kuultiin kolmen yrityksen jo markkinoilla olevista sisätilan hygieniaa parantavista ratkaisuista.

Seuraava WANDERin vuotuinen seminaari järjestetään taas ensi vuoden elokuussa uudella teemalla. Vuotuiset seminaarit ovat loistava tapa viestiä tutkimuskeskuksen toiminnasta sekä uusista innovaatioista liittyen sisätilan hygieniaan, veteen ja verkostomateriaaleihin. Vuotuisissa seminaareissa tuodaan yhteen eri alojen ammattilaisia, viranomaisia ja asiantuntijoita sekä edistetään näiden toimijoiden yhteistyötä ja osaamista tutkimuskeskuksen pääpainoalueilla.

Jaa artikkeli

Lue lisää: