TERVA-hankkeessa tehdään animaatio

2.12.2022Riika MäkinenUutiset

Valmisteilla on 3D-animaatio, joka markkinoi tuotteita ja ratkaisuja laivanrakennusalalle, tiedottaa terveysturvallisesta matkustamisesta sekä esittelee laivan uutena markkinakohteena.

Kaksi naista seisoo messuosastolla rollupin edessä.
TERVA-hanke oli esillä myös Meriverkostopäivillä 2022. Hankkeen projektipäälliköt Riika Mäkinen (SAMK, oik.) ja Riikka Franzén (TuKKK) Meriverkostopäivien messuosastolla.

Infektiot ovat vakava terveysriski paikoissa, joissa on paljon ihmisiä. Epidemiat aluksilla, esimerkiksi risteilijöillä, aiheuttavat terveysriskin, kustannuksia ja imagomenetyksiä, joita perinteisillä ratkaisuilla on vaikea hallita ja ennaltaehkäistä. Infektioiden vähentäminen aluksilla edistää ihmisten pysymistä terveenä, lisää kannattavuutta, vähentää epidemioiden aiheuttamia kustannuksia ja lisää risteilyjen houkuttelevuutta.

Laivanrakennusteollisuudessakin voidaan omaksua uusi näkökulma infektioiden torjuntaan. Perinteisten keinojen lisäksi pitää hyödyntää uusia teknologioita ja ratkaisuja. Infektioiden torjuntaa on korostettavaa jo suunnitteluvaiheessa.

TERVA-hankkeen animaation toivotaan lisäävän tietoisuutta eri hygieniaratkaisuista sekä terveysturvallisesta matkustamisesta.

Haluatko yrityksesi tai tuotteesi mukaan animaatioon? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

riika.makinen@samk.fi
p. 0447103064

 

TERVA –Terveelliset vesiliikenteen alukseton SAMKin ja TuKKKin yhteishanke, jossa sisätilan hygieniaa esitellään laivanrakennusalalle. TERVA on Satakuntaliiton rahoittama EAKR-hanke.

 

Euroopan Unioni. Euroopan Aluekehitysrahasto.     Vipuvoimaa EUlta 2014 - 2020.       Satakuntaliiton logo.

Jaa artikkeli

Lue lisää: